Trojka

Vår verksamhet

Vi är ett litet företag med lång erfarenhet av företagande och av callcenterverksamhet i synnerhet. Vi förstår vikten av ett trevligt samtal på ett sätt som inger förtroende och trygghet.
Vi är i den övre medelåldern och vi påstår att det gör skillnad i kontakt med vyxna människor och företag.

Vår uppgift är helt enkelt att kontakta nya eller befintliga kunder via telefon. Relevant branscherfarenhet är viktigt. Erfarenhet av specifika kundgrupper varierar men med åren har vi en känsla av vad ni som kund letar efter och hur man når dem på rätt sätt. Vi genomför allt från nöjd kundundersökningar, leadsgenerering, enkäter och registeruppdateringar till kundtjänst med passning för inkommande samtal.

Vi genererar ringlistor utifrån ditt behov.

  • Vill du nå ut till alla som flyttade igår?
  • Eller varför inte prata med alla som heter Glen, bor i göteborg och kör en svart bil?
  • Eller marknadschefen på byggföretag med över 100 anställda i Skåne?
  • Inköpschefen för affärskedjor med personal mer än 200 personer i hela landet?
  • OSV.

Du bestämmer vem du vill prata med – vi tillhandahåller informationen.

Projekten redovisas i en databas som du får eftr genomfört arbete. Detta inebär att ni själva kan gå vidare med mötesbokning, anteckningar efter möten och planering för kommande aktiviteter – ett smidigt CRM helt enkelt.

 

Är du uppfinnare och behöver hjälp med att realisera din produktidé, affärsidé eller liknande…?

Vi jobbar med att hjälpa personer som har idéer som är intressanta och som är i behov av att komma vidare på resan mot patent, prototyp osv.

Trojka representerar ett nätverk av externa aktörer som hjälper till med allt från sekretessavtal till försäljning och marknadsföring.

тройка

Trojka (på ryska тройка) är ett ord som betyder “grupp om tre”. Ursprungligen avsågs ett ryskt eller ungerskt hästspann med tre hästar i bredd spända framför en släde eller vagn. Trojkan körs i regel med mitthästen i trav och de båda ytterhästarna i galopp.

Gå över till helskärm och slå på ljudet...

Tretalsmystik bygger på att talet tre är heligt i många kulturer och återkommer ständigt i sagor, myter och legender. I många kulturer är de jämna talen en symbol för det materiella, som jorden och kroppen, medan de ojämna talen symboliserar det andliga såsom livet och själen. Talet tre är vad man får om man adderar det första ojämna talet med det första jämna, och därmed får det en extra magisk innebörd.

Se vidare exempel på tretal…